fbpx
Image
Image

AOV ZZP Avero Achema Verbeteringen anno mei 2024

Vanaf 1 juli 2024 gaan er nieuwe regels gelden voor de Avero Achmea Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).  De belangrijkste wijzigingen zijn:

Ruimere verhogingsmogelijkheden:

Jaarlijks kan het verzekerde bedrag verhoogd worden tot 15%, zonder nieuwe medische waarborgen. Voorheen was dit 10%.

Verhoging is mogelijk tot de leeftijd van 64 jaar, in plaats van 62 jaar. - Wanneer een klant meer dan 365 dagen arbeidsongeschikt is geweest, wordt alleen naar de laatste 5 jaar gekeken, niet meer naar de hele looptijd van de polis.

 

Geen opzegtermijn meer

 De Avero Achmea AOV was al dagelijks opzegbaar, en nu vervalt ook de opzegtermijn van 1 maand in alle gevallen. De polis kan dus direct op elk moment opgezegd worden.

 

Voorwaarden Beoordeling van arbeidsongeschiktheid verduidelijkt

  • Als relatie van AOV ZZP en Avero Achmea ontvang je 2 maanden voor de verlenging van je AOV een bericht, inclusief een brief met de nieuwe voorwaarden en een overzicht van de verschillen.
  • Bij verlenging van de polis worden de nieuwe voorwaarden en het verzekeringsbewijs beschikbaar gesteld in de digitale klantomgeving Mijn Avéro Achmea. Als een relatie op de verlengingsdatum arbeidsongeschikt is, gelden de voorwaarden van het moment waarop hij of zij arbeidsongeschikt werd, en de nieuwe voorwaarden gaan 28 dagen na herstel in.

 

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page